Wij helpen uw bedrijf bij het genereren van extra bezoekers en klanten

Op het internet is uw website de kern van uw bedrijf. Maar kan men uw website überhaupt vinden en zo ja, kan men op uw website snel en gemakkelijk alles vinden wat zij zoeken? Waarschijnlijk weet u precies hoe u het wilt hebben maar wordt uw website vanwege de grote concurrentie helemaal niet of alleen plaatselijk gevonden. auto-herstel.nl biedt hiervoor de ideale oplossing!

 

Door het bundelen van zo veel mogelijk bedrijven krijgt de bezoeker een compleet overzicht van de bedrijven aangesloten bij deze website.  De klant kan zoeken doormiddel van onze handige zoekfunctie op de Homepagina en na selectie van de zoekcriteria komen direct de bedrijven uit de buurt naar boven. Wij als auto-herstel.nl garanderen een topnotering in de google zoekresultaten en daardoor genereerd auto-herstel.nl een hoog bezoekersaantal. Omdat het voor iedere bezoeker mogelijk is om een beoordeling achter te laten krijgt de bezoeker (uw klant) een goed en volledig overzicht van goed en minder goed beoordeelde bedrijven in de buurt. 

 

Na aanmelding bent u zichtbaar voor alle bezoekers van de website en kunt u al uw gegevens en foto’s toevoegen en wijzigen in uw persoonlijke pagina. U kunt hier ook aangeven op welke categoriën u gevonden wilt worden en welke specialismen u beheert.  Wanneer u als bedrijf goed beoordeeld wordt komt u hoger in de zoekresultaten wat resulteert in meer opdrachten en naamsbekendheid. Klanten kunnen tevens direct zien bij welke verzekeraar(s) u bent aangesloten en zij kunnen direct contact met u opnemen. 

 

De kosten voor deze website zijn exclusief BTW en volledig aftrekbaar bij de belastingdienst als reclamekosten.

 

 

 

 

Voordelen

  • Extra inkomsten door autoreparatie van onbekenden
  • Meer naamsbekendheid door groot aantal bezoekers
  • Kwaliteit meten door beoordelingen van uw klanten
  • Auto-herstel.nl maakt reclame voor u!

Kosten


€ 15,- per maand
€ 75,- per half jaar
€ 150,- per jaar

U betaalt veilig met iDEAL.
Aanmelden