Over ons

Auto-herstel.nl is de website voor iedere autobezitter binnen Nederland die op zoek is naar een bedrijf voor het onderhouden, repareren of APK keuren van de auto. Deze website is ontstaan door het gebrek aan online informatie wat betreft het zoeken van het juiste bedrijf. Er zijn een aantal dergelijke websites maar deze hebben allemaal andere belangen. Zij geven geen volledig aanbod van bedrijven en werken samen met een aantal andere grote bedrijven waardoor de prijs uiteindelijk hoger zal liggen. Via deze website vindt de bezoeker snel en gemakkelijk een goed beoordeeld bedrijf door vergelijking van de Reviews van voorgangers. Bedrijven hebben de mogelijkheid zich bij deze website aan te melden om zo gevonden te worden. Na aanmelding krijgen zij een eigen bedrijfspagina toegewezen welke zij volledig kunnen vullen met de gewenste informatie.  

Onze website voor uw bedrijf

Op het internet is de website de kern van uw bedrijf. Kan men uw website uberhaupt vinden en zo ja, kan men op uw website snel en gemakkelijk alles vinden wat zij zoeken? Waarschijnlijk weet u precies hoe u het wilt hebben maar wordt uw website vanwege de grote concurrentie niet of alleen plaatselijk gevonden. auto-herstel.nl biedt hiervoor de ideale oplossing!

Door het bundelen van zo veel mogelijk schadeherstellers, onderhouds- en reparatiebedrijven krijgt de bezoeker een compleet overzicht van de bedrijven aangesloten bij deze website.  De klant kan tevens zoeken op aangesloten verzekeraar waardoor zij niet eerst contact met de verzekeraar of tussenpersoon hoeven op te nemen. Wij als auto-herstel.nl garanderen een topnotering in de google zoekresultaten en daardoor genereerd auto-herstel.nl een enorm bezoekersaantal. Omdat het voor iedere bezoeker mogelijk is om een beoordeling achter te laten krijgt de bezoeker (uw klant) een goed en volledig overzicht van goed beoordeelde bedrijven in de buurt. 

Wist u dat alleen het woord ‘autoschade’ al 135.000 keer per maand word gezocht via google? Wij als auto-herstel.nl zorgen dat wij bovenaan staan op verschillende zoekwoorden met betrekking tot de vier categorieën binnen de website: Onderhoud, Reparatie, Schadeherstel en APK keuring.

Verschillende categorieën

Binnen deze website maken wij onderscheid tussen Onderhoud, Reparatie, Schadeherstel en APK keuring. Dit zijn de criteria waarop de bezoeker kan zoeken op de Homepagina. Wanneer u aangeeft dat u beschikt over één of meer van deze vier specialismen wordt u hierop ook gevonden. U kunt dus op meer dan één categorie gevonden worden. Naast deze caregorieën kunt u na aanmelding, in uw persoonlijke omgeving, ook nog aanvullende specialismen invoeren. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u gespecialiseerd bent in het repareren van een airco of het uitvoeren van Spotrepair.

Bij de categorie schade kunt u tenslotte nog aangeven bij welke verzekeraar/brancheorganisatie u bent aangesloten. Wanneer de bezoeker op de Homepagina zoekt op schade, kunnen zij tevens aangeven bij welke verzekeraar het bedrijf moet zijn aangesloten.

Beoordelingen

Van groot belang binnen deze website zijn de Reviews van uw klanten. Doordat klanten uw bedrijf en werkzaamheden kunnen beoordelen krijgt u een beter inzicht in de tevredenheid van uw klanten. U kunt meer bezoekers trekken door het verkrijgen van goede beoordelingen. Het bedrijf met de beste beoordeling komt namelijk bovenaan in de zoekresultaten. 

  •  Auto-herstel.nl is voor mij een handig platform om extra werk binnen te halen. Nu een maand lid en ben zeer tevreden over de hoe- veelheid klussen die ik gedaan heb.

    Van den Berg Autoschade, Utrecht

  •  Auto-herstel.nl geeft een duidelijk inzicht in het aanbod van garagebedrijven en automonteurs binnen Nederland. Ik vond binnen een aantal minuten een goede garage. 

    Mijnheer Bavius, Castricum