In de Spotlight

Schadenet Bouwman Lijnden

Wij zijn een modern autoschadeherstelbedrijf met een historie vanaf 1946. In het bestaan van 64 jaar zijn wij 2 keer verhuisd naar een grotere locatie. 64 jaar geleden begonnen in Amsterdam zuid, en inmiddels zijn wij gehuisvest in ons nieuwbouw pand te Lijnden, op een industriepark gelegen tussen Badhoevedorp en Amsterdam Osdorp.

In de Spotlight

A.A.S. Hoogstra Dokkum

Met meer dan 50 jaar ervaring blinkt Hoogstra Autoschadespecialist uit in het herstel van autoschades. Voor reparaties aan uw personen- en bedrijfswagens, caravan/camper en oldtimer kunt u bij ons terecht. Vanuit ons nieuwe pand kunnen wij met behulp van zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel u van dienst zijn. Mocht u schade hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wij zorgen voor de totale schade-afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Tevens beschikken wij over vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Voor het opnemen van de schade verzoeken wij u mee te nemen uw groene kaart en het kentekenbewijs van de auto. 

Meest recente reviews

 • Martin van der Geest

  10,0

  9 February 2024ABS De Haan Bleiswijk in Bleiswijk

  Kwam vanmiddag bij de Haan met een klein deukje achter het oplaadpunt van mijn Audi . Direct geholpen . Onder genot van een bakje koffie konden we even wachten . Binnen 15 minuten was het deukje weg en met een goede handdruk afscheid genomen . Ongelofelijke service !!!

 • 10,0

  7 July 2023Autoschadebedrijf Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom

  We zijn gisteren super goed geholpen, schade direct opgelost door zeer behulpzame en klantvriendelijke medewerker

 • 10,0

  7 July 2023Autoschadebedrijf Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom

  We zijn gisteren super goed geholpen, schade direct opgelost door zeer behulpzame en klantvriendelijke medewerker

 • Hshmet Zamarialai

  2,0

  23 April 2023ABS Autoherstel Nijmegen in Nijmegen

  Ik raad niemand aan om met hun zaken te doen! Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun daden en laten nooit meer iets van hun horen.rnrnIn december 2021 een ongeluk meegemaakt waardoor mijn auto (total loss) werd gestalt bij het filiaal in Nijmegen. In de auto lagen nog waardevolle spullen(op foto's zichtbaar die zijn gemaakt bij aankomst van hun filiaal), wegens omstandigheden was het voor mij niet mogelijk om deze op te halen voordat het wrak werd verkocht. Ik heb hiervoor ook gebeld en gevraagd of het mogelijk was om mijn spullen apart te houden zodat ik deze op een later tijdstip kon ophalen, dit was volgens de vrouwelijke werkneemster geen enkel probleem en ik zou het kunnen ophalen wanneer het voor mij mogelijk was. Enkele maanden later was ik geïnformeerd via de mail dat ik het contante bedrag waarvoor het wrak is verkocht kon ophalen, en na een mail te hebben verstuurd kreeg ik als antwoord dat ik de spullen ook kon ophalen. Na enkele dagen kwam ik het contante geldbedrag van het wrak ophalen, ik vroeg hierbij of het mogelijk was of ik enkele dagen later mijn spullen ook kon ophalen waarop de man achter de balie verbaasd antwoordde : Welke spullen? Wij bewaren hier geen spullen".rnrnMij werd verteld dat ik teruggebeld zou worden nadat hij het bij collega's had nagevraagd, echter ben ik niet meer teruggebeld. Ik heb ondertussen tientallen keren gebeld en elke keer werd mij beloofd dat ik zou teruggebeld worden maar ik ben maar ÃÃN keer teruggebeld. Het bedrijf geeft aan dat ze mijn spullen niet hebben en ook niets bewaren voor klanten terwijl dit mij nog is beloofd. Op de foto's bij aankomst van het wrak zie je mijn spullen ook nog liggen!!! Als antwoord op mijn vraag waar zij hieraan gingen doen, kreeg ik te horen: "ja maar wat verwacht je nou van ons?".rnAls jullie mijn spullen kwijtraken terwijl jullie aangaven dat het voor mij apart gelegd zou worden, lijkt het me logisch de schade te vergoeden?rnrnWe zijn nu meer dan één jaar verder en ik heb tot op heden al maanden niets meer gehoord van hun, beloftes worden niet nagekomen en de â¬1000+ aan spullen kan ik naar fluiten.

 • m

  2,0

  21 December 2022Roeleveld Maarssen in Maarssen

  auto gekocht voor 8000 euro na 1.5 jaar oliepomp defect door slechte beurt uitgevoerd door roeleveldrnhierdoor is de auto zwaar beschadigd geraaktrnrnauto terug gebracht voor distriebutieriem vervangen en oliepomprndurven ze 2600 euro voor te vragenrnwat al enorm duur is en gezien de auto daar slecht onderhoud heeft gehad had het best service mogen zijn!rnrnook werd er werd een huurauto aangeboden!rnvoor de paar uurtjes werk dat er nodig is aan de auto.rnze zijn er 2 weken mee bezig geweest!rnlekker omhoog halen van de kosten van de huur autornrneindstand reparaties aan de autoband op de bon gezien.. er was niks mis mee toen ik deze bracht!rnrnal met al 3000+ kwijt voor een reparatie wat nog eens dit bedrijf zijn nalatigheid wasrnen een aangeboden huurautornrnveel meer dan het afgesproken bedragrnrndit zijn oplichters!

 •  Auto-herstel.nl is voor mij een handig platform om extra werk binnen te halen. Nu een maand lid en ben zeer tevreden over de hoe- veelheid klussen die ik gedaan heb.

  Van den Berg Autoschade, Utrecht

 •  Auto-herstel.nl geeft een duidelijk inzicht in het aanbod van garagebedrijven en automonteurs binnen Nederland. Ik vond binnen een aantal minuten een goede garage. 

  Mijnheer Bavius, Castricum