Kras verwijderen

Vandalisme krassen, net dat paaltje of een ongelukje met winkelwagentje of kinderfiets zijn voorbeelden van het ontstaan van ontsierende krassen in uw auto. Tot voor kort werd dit gerepareerd door de traditionele schadehersteller die het gehele plaatdeel van uw auto overspoot. Kosten: vele honderden tot duizenden euro’s. Gelukkig is dit door de nieuwe technieken verleden tijd!

Allereerst wordt bepaald of de kras met alleen schuren en/of polijsten kan worden verwijderd, of dat inleg met speciale autolak nodig is. Dat kunt u zelf ook voelen. Als u met uw nagel over de kras gaat en er in blijft steken, is de kras diep. Deze kras herstellen wij door opnieuw autolak in de kras te injecteren. Na Uv-droging schuren en polijsten wij de kras. Bij een minder diepe kras kan worden volstaan met enkel schuren en polijsten. 

  •  Auto-herstel.nl is voor mij een handig platform om extra werk binnen te halen. Nu een maand lid en ben zeer tevreden over de hoe- veelheid klussen die ik gedaan heb.

    Van den Berg Autoschade, Utrecht

  •  Auto-herstel.nl geeft een duidelijk inzicht in het aanbod van garagebedrijven en automonteurs binnen Nederland. Ik vond binnen een aantal minuten een goede garage. 

    Mijnheer Bavius, Castricum