Uw bedrijf aanmelden

Bent u op zoek naar nieuwe klanten en een verhoging van de omzet? Dan is auto-herstel.nl de uitgelezen mogelijkheid voor uw bedrijf. Auto-herstel.nl maakt veel reclame op onder andere google.nl voor alle personen binnen Nederland die op zoek zijn naar: Onderhoud, Reparatie, Schadeherstel en/of APK keuring. Op het woord autoschade zoekt men binnen Nederland bijvoorbeeld ruim 135.000 keer per maand. Omdat wij een groot deel van de abonnementsgelden direct investeren in reclame garanderen wij een zeer groot bezoekersaantal.  

Na aanmelding op deze website kunnen alle bezoekers uw bedrijfspagina inzien en kunnen zij  daar al uw informatie bekijken. De klanten kunnen uw werkzaamheden ook beoordelen en wanneer u beschikt over goede beoordelingen komt u automatisch hoger uit binnen de zoekresultaten. Na aanmelding kunt u al uw gegevens toevoegen en wijzigen binnen uw persoonlijke pagina. Tevens kunt u door deze beoordelingen een beter inzicht krijgen in de tevredenheid van uw klanten en kunt u de dienstverlening verbeteren.

De kosten voor deze website zijn exclusief BTW en volledig aftrekbaar bij de belastingdienst als reclamekosten. Overtuigd? Meld u dan nu aan en geniet direct van de vele voordelen!

 

Bedrijfsnaam: *
Adres: *
Postcode + Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Website: *
E-mail: *
Wachtwoord: *
Betaling per: *

U betaalt veilig met iDEAL.
  •  Auto-herstel.nl is voor mij een handig platform om extra werk binnen te halen. Nu een maand lid en ben zeer tevreden over de hoe- veelheid klussen die ik gedaan heb.

    Van den Berg Autoschade, Utrecht

  •  Auto-herstel.nl geeft een duidelijk inzicht in het aanbod van garagebedrijven en automonteurs binnen Nederland. Ik vond binnen een aantal minuten een goede garage. 

    Mijnheer Bavius, Castricum