Autoschade Nijmegen

 • Auto Service Punt Nijmegen

  Het nieuwe autobedrijf dat u en uw auto ongeacht welk merk van alle service kan voorzien. Wij hanteren prijzen van een universele garage maar bieden u de service van een dealerbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van reparatie, onderhoud, schade en APK aan uw auto. Eigenlijk doen wij alles wat u gewend bent van een garage behalve het verkopen van auto’s.

  Lagelandseweg 61, 6545CD Nijmegen
  1 reviews
  Meer info
 • ABS Autoherstel Nijmegen Nijmegen

  Kan mijn auto er weer als nieuw uitzien? Autoschade is altijd vervelend. Bij ABS Autoherstel Nijmegen wordt u snel geholpen. Hier staan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij hebben alles in huis voor compleet schadeherstel onder één dak. Bijzonder is hoe wij onze klanten behandelen. We ontzorgen en denken met u mee tijdens het hele schadeproces. Van de intake tot het invullen van de schadeformulieren en van vervangend vervoer tot een schone auto bij vertrek. Bij ABS Nijmegen is de klant echt koning. U gaat tevreden weer op weg.

  Hoogelandseweg 43-45, 6545AC Nijmegen
  1 reviews
  Meer info
 • Henk Scholten Schadeherstel Arnhem

  Als Volvo-erkend specialist van schadeherstelwerkzaamheden maken wij gebruik van de officiële Volvo reparatietechnieken en de originele Volvo onderdelen.?Daarnaast hebben wij een apart ingerichte lakbehandelingsafdeling om uw Volvo als nieuw te kunnen herstellen. Dus ook bij omvangrijke schades zorgen wij voor de juiste snelheid en service voor u en uw Volvo.

  Dr. C. Lelyweg 15A, 6827BH Arnhem
  0 reviews
  Meer info