Autoschade Den-haag

 • AHZ Schade Den Haag

  Autohaag Zeeuw Schade is zich er ter dege van bewust dat u niet zonder uw auto kunt. Om die reden heeft Autohaag Zeeuw Schade (Erkend Schadebedrijf) een vervangende auto beschikbaar. In de meeste gevallen wordt dit door uw verzekering vergoed. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal Autohaag Zeeuw Schade u een leenauto ter beschikking stellen.

  Radarstraat 17-19, 2525KC Den Haag
  1 reviews
  Meer info
 • Verweij Autoschade Den Haag

  Verweij Autoschade is een zeer allround autoschadeherstelbedrijf. U kunt bij ons terecht met alle merken en type personen en lichte bedrijfsauto\'s. Wij hebben al jaren lange ervaring met vele verschillende merken voertuigen. Door constante bijscholing en onze goede band met de merkdealer zal uw auto altijd met de laatste technieken conform fabrieksvoorwaarden worden hersteld. Wij werken vrijwel voor alle verzekeringsmaatschappijen, hoewel de trend van de verzekeringsmaatschappij tegenwoordig is om sturing te geven aan de voor de maatschappij zo voordelig mogelijke reparateur, hebben wij besloten om niet te kiezen voor de sturing vanuit de verzekering.

  Theems 25, 2491BR Den Haag
  1 reviews
  Meer info
 • Valstar Schade Kwintsheul

  VALSTAR SCHADE is een modern, actief, innovatief goed bereikbaar bedrijf met flexibele dienstverlening waar de mens en het milieu een belangrijke plaats innemen. Het bedrijf is ingericht met uiterst moderne apparatuur waardoor de efficiëntie volledig benut wordt en een goede doorstroming gewaarborgd is.

  Bovendijk 19, 2295RV Kwintsheul
  2 reviews
  Meer info
 • ASN Autoschade Servcice Nootdorp Nootdorp

  Heeft u schade? En wilt u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervinden, dan bent u bij ASN Nootdorp op de Gildeweg 6 in Nootdorp aan het goede adres. Van schade aangifteformulier tot het verzorgen van rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekeringsmaatschappij en het inzetten van vervangend vervoer is bij ons de normaalste dagelijkse gang van zaken.

  Gildeweg 6, 2632BA Nootdorp
  2 reviews
  Meer info
 • JFK Cars Berkel en Rodenrijs

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van alle mogelijke schade aan uw auto. Om het u gemakkelijk te maken staat hieronder een lijst met diensten die Jfk Cars levert. Grote plaatwerk schade\'s Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring, maar ook originele onderdelen spelen hierbij een belangrijke rol. Uw auto dient er na reparatie niet alleen weer als vanouds uit te zien, maar ook te voldoen aan de zeer strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die u mag verwachten. Richten Bij schade aan de carrosserie of het chassis van uw auto is het noodzakelijk om uw auto te laten richten. Bij Jfk Cars zijn de mogelijkheden hiervoor aanwezig. Onze richtbank is uitgerust met een nieuw meetsysteem. Met behulp van lasertechnieken kunnen wij uw auto tot op de millimeter nauwkeurig richten.

  JFK Cars, 2652XL Berkel en Rodenrijs
  1 reviews
  Meer info
 • ABS den Elzen Zoetermeer Zoetermeer

  Kras, deuk of fikse schade? Bij ABS Den Elzen bent u snel weer schadevrij. Bij ons kunt u uw zorgen volledig uit handen geven. Van de haal- en brengservice tot een goede vervangauto en van garantie tot het invullen van de formulieren van de verzekering. Dat uw auto vakkundig wordt hersteld, spreekt vanzelf.

  Goudstraat 21, 2718RD Zoetermeer
  2 reviews
  Meer info
 • Autoschade de Wit Leiden

  Wanneer u op zoek bent naar een vertrouwd adres waar service nog gewoon is heten wij u van harte welkom,vanuit onze ervaring als FIAT DEALER hebben wij ervoor gekozen om een nog breder dienstenpakket aan te bieden.

  Rooseveltstraat 4, 2321BM Leiden
  2 reviews
  Meer info
 • Auto Schoenmeijer Hoek van Holland

  Auto schoenmeijer is sinds 01-01-2013 een bosch carservice punt u kunt ook bij ons terecht met uw lease auto  u kunt bij ons ook gebruik maken van gratis wifi. Auto Schoenmeijer, voor occasions, alle merken nieuwe auto´s, al uw onderhoud en APK, schadeherstel, wassen, tanken en nog veel meer!! Auto Schoenmeijer beschikt over een moderne onderhoud/reparatie-garage met gespecialiseerd personeel. U kunt bij de garage terecht voor alle voorkomende reparaties. De schade afdeling is Focwa erkend. Op schadeherstel wordt vier jaar garantie gegeven volgens de Focwa voorwaarden. De garage is BOVAG erkend. Op APK-keuring en kleine reparaties kunt u wachten. Wij staan u graag te woord!

  Prins Hendrikweg 50, 3151AE Hoek van Holland
  1 reviews
  Meer info