Autoschade Breda

 • Autoschade Centrum Breda Breda

  Auto Schade Centrum Breda is al meer dan 20 jaar een zeer persoonlijk schadebedrijf dat uw zorgen over de schade uit handen neemt. A.S.C. is een Focwa eurogarantbedrijf, ANWB erkend en officieel schadegarant reparateur, dat niet alleen werkt voor particulieren maar ook voor grote dealers, leasemaatschappijen en fleetowners. Persoonlijke aandacht, service, oplossingen en topkwaliteit staan voorop. Bij A.S.C. werken alleen vakmensen die samen garant staan voor topkwaliteit. Elke auto krijgt voordat deze afgeleverd wordt een uitvoerige nacontrole zodat u hem in volle tevredenheid terug ontvangt. Doordat Auto Schade Centrum Breda transport in eigen huis heeft en zestien vervangende auto’s klaar heeft staan, wordt u direct geholpen en bent u ook meteen weer mobiel. A.S.C. heeft contact met alle verzekeringsmaatschappijen zodat de schades direct afgewikkeld kunnen worden met de verzekering. Ook dat wordt volledig voor u geregeld.

  Spinveld 7, 4815HR Breda
  1 reviews
  Meer info
 • Care Schadeservice Breda Steenakker Breda

  Care Autoschade is niet voor niets de grootste keten van autoschadeherstelbedrijven in de Benelux en een partner van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Er is geen enkel ander bedrijf dat meer schades repareert voor de leasemaatschappijen in Nederland. De herstelwerkzaamheden die Care uitvoert zijn altijd van hoge kwaliteit en Care loopt daarnaast voorop in het gebruik van nieuwe schadehersteltechnieken. Standaard krijgt u daarom exclusief bij Care levenslange garantie* op het schadeherstel.

  Korte Huifakkerstraat 20, 4815PS Breda
  0 reviews
  Meer info
 • Ad Rutters Autobedrijf Oosterhout

  Oorspronkelijk is het bedrijf opgestart in 1975 door Nanny Rutters. Het betrof toen alleen een benzinepompje aan de St. Vincentiusstraat te Oosterhout. Enkele maanden later is het bedrijf uitgebreid met een werkplaats en in- en verkoop van nieuwe en/of gebruikte auto’s. In 1976 is het bedrijf wederom uitgebreid met takel- en bergingswerkzaamheden en pechhulpverlening voor met name de ANWB Wegenwacht en alarmcentrales. In 1998 is het bedrijf verhuisd van de St. Vincentiusstraat naar De Wetering 24 te Oosterhout. Inmiddels is Autobedrijf Ad Rutters ook dealer van Microcar, Harbin fietsen en Mobielgarant scootmobielen.

  De Wetering 24, 4906CT Oosterhout
  0 reviews
  Meer info
 • Autoschade Zevenbergen Zevenbergen

  Welkom op de website van Autoschade Zevenbergen. Autoschade Zevenbergen is de autoschadespecialist voor West-Brabant, gespecialiseerd in het herstellen van carrosserieschade aan alle merken personen- en bedrijfsauto\'s.

  Munterij 4, 4762AH Zevenbergen
  1 reviews
  Meer info
 • Autoschade A.de Wijs Zevenbergen

  Huizersdijk 21, 4761 PT Zevenbergen
  2 reviews
  Meer info