Autoschade Amsterdam

 • ABS Snijders Amsterdam

  Bij ABS Autoherstel Snijders in Amsterdam is uw auto in goede handen. Of het nu gaat om een kleine kras of een fikse autoschade, onze ervaren medewerkers maken uw auto weer als nieuw. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in spoedherstel, zodat u uw auto nooit lang hoeft te missen. En als het wel een paar dagen duurt, zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft met een representatieve leenauto of een elektrische leenscooter.

  Van Slingelandtstraat 16-18, 1051CH Amsterdam
  2 reviews
  Meer info
 • Schadenet Stokvis Amsterdam Amsterdam

  Onze 10 bedrijven zijn allen aangesloten bij Schadenet, een landelijk netwerk van de beste specialisten in onze branche. Dit houdt in dat wij van de meest geschikte en best passende technologie gebruik maken. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het ons mogelijk hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan te kunnen bieden. Tevens zetten wij ons in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Zo repareren wij onder milieunormering, keurmerk en regelgeving zoals FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat. Daarnaast lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Wij zijn o.a. geselecteerd door Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé en werken tevens voor Ald Automotive, Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, ING Car Lease, Lease Plan Nederland en Terberg Leasing.

  Lemelerbergweg 36D, 1101AH Amsterdam
  0 reviews
  Meer info
 • Schadenet Bouwman Lijnden

  Wij zijn een modern autoschadeherstelbedrijf met een historie vanaf 1946. In het bestaan van 64 jaar zijn wij 2 keer verhuisd naar een grotere locatie. 64 jaar geleden begonnen in Amsterdam zuid, en inmiddels zijn wij gehuisvest in ons nieuwbouw pand te Lijnden, op een industriepark gelegen tussen Badhoevedorp en Amsterdam Osdorp.

  Sydneystraat 12-14, 1175RN Lijnden
  1 reviews
  Meer info
 • Care Schadeservice Zaandam Zaandam

  Méér Care, minder zorgen! 24/7 bereikbaar via 0900-1488 (lokaal tarief) Altijd een vestiging bij u in de buurt Hulp bij verhaalschade Hulp bij omzetten parkeervergunning Hulp bij invullen van uw schadeformulier Hulp bij afhandelen administratie verzekeringsmaatschappij Altijd vervangend vervoer Gratis fiets bij grote schade Kleine schades voor weinig Levenslange garantie

  Schellingweg 11, 1507DR Zaandam
  3 reviews
  Meer info
 • Schadenet Stuivenberg Weesp

  Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland

  Flevolaan 31, 1382JX Weesp
  6 reviews
  Meer info
 • Autobedrijf Van Kalmhout Abcoude

  Autobedrijf Van Kalmthout is de officiële Renault dealer in Abcoude. Sinds 1963 houden wij ons bezig met verkoop en onderhoud van dit automerk. De toenmalige locatie bleek te klein en een verhuizing werd noodzaak. Maar nog steeds werken we met een klein team, waardoor een directer contact met u meer dan mogelijk is. 

  Bovenkamp 8, 1391LA Abcoude
  0 reviews
  Meer info
 • Schadenet Reco Haarlem

  Schadenet is een transparante organisatie met duidelijke communicatielijnen. Met een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt.

  Beijnesweg 12, 2031BB Haarlem
  0 reviews
  Meer info